perjantai 17. tammikuuta 2014

Rappuset ja vessa

Sain kuin sainkin vessan mahtumaan rappusten alle! Oli siinä miettimistä että miten päin niitä laittaisi, sekä vessaa että rappusia.
Varastostani löytyi Lundbyn vanha vessanpönttö sekä pesuallas taustaseinineen jotka sopivat siihen pieneen tilaan justiinsa! Peili oli vanha valokuvakehys jonka maalasin. Hyllyn ja pikku naulakon väkersin itse.


No nyt on rappusetkin valmiina! Tai niin no melkein ainakin, suurin ja vaikein osa on tehty. Alhaalla etulevy ei ole vielä valmis ja ylhäältä puuttuvat vielä kaiteet.
Etukäteen jo ajattelin että raput ja ikkunat tulevat olemaan vaikeat tehdä ja rappujen osalta se ainakin piti paikkansa. Ensinnäkin vaikka olinkin jo päättänyt rappujen paikan niin se kuitenkin vaihtui vielä moneen kertaan. Sai kyllä pähkäillä niitten kanssa ja välillä meinas hermot mennä. Täytyykin myöntää etten ihan yksin niitä tehnyt, mun armastus innostui asiaan onneksi, toivottavasti hänelläkin intoa jatkuu, on ollut kivaa työskennellä yhdessä.
Tässä raput kasattuna ensimmäisen kerran. (prototyyppi, niinkuin armastus sanoo)

Tässä portaat paikoillaan muttei mitenkään kiinni, myös tuo etulevy on irrallaan. Näyttää kyllä tosi leveiltä tässä kuvassa.

Tässä vessan oven tekoa, tietenkin Bilteman tikuista. Myös karmit on sirkkelöity niistä! Kyllä on proxxon laulanut, oli ehdottoman hyvä ostos, en tiennytkään että sahaaminen vois olla niin kivaa!
Ovi maalattuna ja kahvakin ulkopuolella, sen tein vastuksesta, toista en tähän hätään löytänyt niin sisäpuolelta vielä puuttuu.Ovi karmeineen on vain työnnetty paikoilleen, samoin seinä ja raput, en vain malttanut olla kuvaamatta jo nyt.
Tuntuu siltä kuin pahin olisi ohi vaikka hommaa tuleekin riittämään.
Seuraavaksi varmaan teen kaiteet ylös ja sitten ovet. Hmmm, tekis kyllä mieli mennä keittiön puolelle, tiskipöytäkin pitäisi saada aikaan.
No katsotaan millä mielellä olen aamulla, mikä homma inspiroi eniten!6 kommenttia:

 1. Sama juttu oli, raput ja ikkunat, vaikein paikka oli.Rappuihin olen itse tyytyväinen ja mikä onnen tunne kun ne valmistuivat. Nauti, vähän saat leijuakin :) Nuo kalusteet on niin suloiset. Minusta istuu niin justiin tuohon rintsikkaan. Sinulla vielä tuo ihana punainen seinä. Voi nam, kun tämä on kaunis. Keltainen tapetti kruunaa kyllä koko helahoidon. Ihana, kun sait miehen mukaan, on niistä apua. Pitääkin vissiin laittaa joku hyvä ruoka, niin saisin poratettua pari reikää... Sitten vaan seuraavan asian kimppuun, anna insipraation viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada kommenttia, kiitos! Olenkin iloinen etten myynyt noita kalusteita niinkuin aioin aikaisemmin. Inspiraatiota riittääkin nyt, ei malttais mitään muuta tehdäkään.

   Poista
  2. Niin, eikös olekin ihana tunne, kun saa pään auki ja joku vaikea asia on selätetty - menee vähän kuin huumassa :)

   Poista
  3. Kyllä vaan, tää on tosi kivaa!

   Poista
 2. Upeasti sait sujutettua tuon vessan tunne portaiden alle! Hieno talo tulossa, hauska seurata, miten edistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ja juuri mahtui mutta sai vähän pähkäillä!

   Poista