torstai 23. tammikuuta 2014

Ovia

Teinkin sitten ovia ja nyt on väliovet tehty! Kyllä niihin upposi aikaakin mutta niitä oli ihan kiva tehdä. Onhan nuo ruudut niissä vähän vinksin vonksin kun en niin tarkkaan malttanut mittailla, silmämäärällä leikkelin. Teen sitten uudet jos tarpeeksi kiusaa. Näkeepähän ainakin että ovat taatusti käsityötä eivätkä tehdastekoisia! Vielä puuttuu ovi kuistille ja varsinainen ulko-ovi mutta niille ei ole vielä aukkojakaan niin ei kiirettä niiden suhteen.
Ovet on tehty Bilteman tikuista, bambutabletista puretuista tikuista ja pahvinpalasista. Nuo bambutikut kuultaa vieläkin läpi vaikka maalasin ne moneen kertaan. Olkoon!
Kaikki väliovet ovat samalla mallilla paitsi vessan ovi on hiukan eri näköinen.

Tässähän sen näkeekin. Jahas ja tuolta välistä on unohtunut lattialistakin pois!

Ovet keittiöstä katsottuna. Kaakelitkin sain seinään, saa nyt sitten nähdä meneekö vielä vaihtoon vai jaksanko niitä katsella. Ne on tehty fimosta, pikasilotteella muurasin ja lakkaa päällä.

On tää kummaa, vaikka miten suunnittelen että teen jonkun jutun seuraavaksi niin huomaankin sitten tekeväni jotain aivan muuta.  Yläkertaan päätyseiniin olen laittanut tapetit mutta väliseinässä on paloseinän teko kesken niin siihen tulee tapetit huomenna.

Onneksi tuo armastus katselee noita ikkunahommia, saa opettaa minulle sitten niin ei minun tarvitse sillä niin paljoa aivojani rasittaa.

Ai niin, sokkelit mannaryynirappasin myös ja maalasin tummanharmaiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti